Storksterpad 1, 9919JT Loppersum
Telefoon: 06 11 18 52 91
Mail: aristo@moi.nl

Over Aristo Promotions

Over Aristo Promotions relatiegeschenken Groningen (Loppersum)

Relatiegeschenken
Wij zijn een groothandel in bedrukte premiums, gifts, gadgets en promotioneel textiel.  Aristo promotions is dé gespecialiseerde groothandel, gevestigd in provincie Groningen (Loppersum), op het gebied van met logo bedrukte premiums, promotioneel textiel, relatiegeschenken, kerstgeschenken – en pakketten, gifts & gadgets, strooigoed, give-aways, premiums en POS materialen. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, een bedrukt t-shirt of een USB-stick met logo je zult het zeker vinden bij Aristo promotions!

Met meer dan 100.000 artikelen:
Op onze website is Aristo promotions één van de grootste online aanbieders van bedrukte- en onbedrukte reclameartikelen.

 

Groninger streekproducten
Naast de relatiegeschenken zijn wij ook groothandel in Groninger streekproducten. Via www.groningerstreekproducten.nl kunnen winkels, B&B hotels en andere groothandels inkopen doen.

We hebben een uitgebreid assortiment en een van onze sterke punten is dat je kleine hoeveelheden kunt bestellen en toch een scherpe inkoop prijs krijgt. Om onze winkeliers in o.a. Groningen te ondersteunen hebben op moi.nl een platform gecreëerd waar particulieren informatie over onze producten en verkooppunten kan vinden.

 

Kerstpakketten
Aan het einde van het jaar hebben een ruim aanbod aan kerstpakketten en kerstgeschenken te koop. Wij hebben een gigantisch mooi en enorm uitgebreid assortiment, zowel voor de kleine als grote beurs.

Het assortiment kunt u bekijken en bestellen op www.aristokerstpakketten.nl 

 

Oprichting Aristo Promotions sinds 1948

De medewerkers van Aristo promotions hebben ruime ervaring en we staan je graag met deskundig advies bij. Ook als je vraag, om welke reden dan ook, niet gerealiseerd kan worden zullen we je mogelijke alternatieven aanbieden.

Met onze ervaring en deskundigheid, gekoppeld aan goede afspraken met gerenommeerde internationale leveranciers staan we garant voor een goede prijs / kwaliteit verhouding voor al jouw acties.

 

Aristo Promotions BV
Storksterpad 1
9919 JT Loppersum
Nederland

Telefoonnummer: 06 111 852 91
Website: aristopromotions.nl
E-Mail: aristo@moi.nl

KvK nummer: 70952108
BTW nummer: NL858523401B01

Bank informatie
Rekeninghouder: Aristo Promotions BV
Bank naam: Rabobank
SWIFT: RABONL2u
IBAN: NL57RABO0136667082

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: 06 111 852 91 of stuur ons een email naar aristo@moi.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.